Paveiktie aprīļa darbi

Ar prieku vēlamies Jums paziņot, ka aprīļa mēnesī esam paveikuši vairākus darbus!

Visu aprīli mūsu Zaļumsaimniecības komanda cītīgi strādāja, lai uzturētu un sakoptu mūsu pilsētas vidi. Tika sagatavoti augi vasaras sezonai, uzkopta teritorija, kā arī izveidotas skaistas ziedu kompozīcijas. Pateicoties komandas apņēmībai un aizrautībai, mūsu pilsēta ir ziedoša un krāšņa!

Savukārt īpašumu apsaimniekošanas nodaļa aktīvi strādā, lai uzlabotu un apsaimniekotu daudzdzīvokļu ēkas! Šobrīd Priedainē tiek atjaunots jumta segums divām daudzdzīvokļu ēkām. Apsaimniekotāji aktīvi rīko kopsapulces un organizē ēku apsekošanu. Tiek veiktas arī pārbaudes siltuma sūkņu apsekošanai, kur dažām no ēkām pēc nepieciešamības tiek veikta sūkņa nomaiņa. 

Protams, festivāls Lido zivis Kuldīgā! Mūsu ielu tirdzniecības organizētāji noorganizēja lielisku tirdzniecības pasākumu, Lido zivis festivālā, kur piedalījās aptuveni 300 tirgotāji ar plašu produkta klāstu!

Vēlamies arī paziņot lielisku jaunumu! Iespējams, ka esat to jau pamanījis, saņemot KKP rēķinu e-pastā. Esam ieviesuši ērtāku norēķina maksājuma sistēmu, lai nodrošinātu, ka rēķinu apmaksāšana notiek pēc iespējas efektīvāk un ātrāk. Šī jaunā funkcionalitāte ļauj veikt maksājumus tikai ar dažiem klikšķiem, tādējādi ietaupot Jūsu laiku!

Paldies visai mūsu aktīvajai komandai!

Turpinām aktīvi darboties un pilnveidoties!

 9192939086858487